ITALIENSK OPERA GALA

De største highlights fra de berømteste italienske operaer af Puccini, Rossini, Verdi, Donizetti, Bellini og Mozart, som Barberen fra Sevilla, Tosca, Turandot, Lucia di Lammermoor, Rigoletto, Norma, Machbeth og Don Giovanni, opført af de bedste nye stjerner og talenter fra USA, Brasilien, Italien, Rusland, Japan, Tyrkiet, Sydkorea, Spanien m.m. Storartede stemmer og feststemning, med vidunderlige melodier og et afvekslingsrigt og virtuost program.

SKIVE OPERA FESTIVAL KOR & ORKESTER
Dirigent: Waku Nakazawa

Søndag 24. September 2017 kl. 16:00

 
 
 

Troja

Undervejs til Troja for at genoprette sin broder Menelaos' ære, ligger kong Agamemnons krigsflåde ubevægelig på det vindstille hav, ude af stand til at nå frem til kysten. Den vise sandsiger og præst Kalkas råder til ofring af Iphigeneja (Agamemnons datter) for at overtale guderne til at sende vind. Agamemnon, presset af hæren og generalerne, ofrer sin datter Iphigeneja. Da blæser vinden op, og intet synes mere at stå i vejen for Grækernes felttog...

Den nye opera af Jacobsen/Kolonerics handler om myten Akilleus, hans trofasthed, hans kærlighed, og hans største feltslag, i hvilket han omkommer, og i dødsøjeblikket øjner Trojas undergang.

Dramatisk Opera, efter Iliaden
Musik: J. N. Jacobsen
Libretto: I. F. E. Kolonerics
I klassisk scenografi
SKIVE OPERA FESTIVAL KOR & ORKESTER - Internationale solister
Instrueret af I. F. E. Kolonerics / Dirigent: Waku Nakazawa / Scenebillede: Hendrik Müller / Kostumer: Peter Denifl

Fredag 29. September 2017 kl. 19:30

 
 

LA TRAVIATA

Paris, midten af 1800-tallet: Kurtisanen Violetta Valéry holder et festligt selskab i sin salon. Hun præsenteres for en ung mand, Alfredo Germont, som er meget mere opmærksom og oprigtig en hendes aktuelle ledsager, Baron Douphol. Han synger temperamentsfuldt den sande kærligheds pris. Da Violetta må hvile sig efter at have haft et hosteanfald, benytter Alfredo øjeblikket til at opsøge hende og erklære hende sin kærlighed. Hun beder ham glemme den, da hun ikke véd, hvordan man elsker. Sluttelig giver hun ham dog en blomst til afsked, en blomst som han skal komme til hende og bringe tilbage, så snart den er visnet - altså den næste dag... Verdis uforglemmelige kærlighedshistorie gælder som den mest elskede af alle italienske operaer gennem tiderne.

I klassisk scenografi! Instrueret af I. F. E. Kolonerics / Dirigent: Waku Nakazawa / Scenebillede: Hendrik Müller / Kostumer: Peter Denifl

Søndag 1. oktober 2017 kl. 15:00

 
 

Del dine oplevelser - #kclskive

  GENVEJE            

QUICKLINKS            

SOCIALE MEDIER   

   
NYHEDSBREV
KONTAKT
PRESSE

         
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk