Rhythm of the Dance

 
The National Dance Company of Ireland byder på eventyrlig, keltisk danseunderholdning af højeste klasse med Rhythm of the Dance

Koncertsalen kommer til at vibrere af taktfaste, trampende dansetrin, når The National Dance Company of Ireland indtager salen med Rhythm of the Dance. Så glæd dig til at blive fortryllet, når de fabelagtige dansere forbliver i formation og perfekt koreograferet flytter fødderne ens, eminent hurtigt og præcist.

Rhythm of the Dance er en fortolkning af de irske kelteres historie, hvor traditionel stepdans og musik bliver iscenesat i et moderne og tidssvarende show med unik lyssætning, smukke kostumer og fantastisk historiefortælling.

Musikerne, der akkompagnerer de forrygende danserne, mestrer et væld af instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitarer og trommer. Udover at spille op til dans, indtager musikerne også scenen selv, og sammen med de tre dygtige sangerne, der også er en del af Rhythm of the Dance, kan de få alle til at tabe hjertet til irsk folkemusik.
 
Vi serverer en lækker 3 retters menu fra kl. 18.00

Menu:

Støbt basilikumcreme toppet med røget lakserose,
urte crudite og sprøde croustini's.

Helstegt oksetyndsteg med knust kartoffel,
bearnaiseskum, bøgehatte og vild karsesalat.

2 slags æblekage:
Kold, klassisk med et strejf af sherry.
Varm som tærte med vaniljeskum.

Torsdag 1. februar kl. 20.00

 

Pris

330,-

Køb billet

 

Bestil spisning

 

Del dine oplevelser - #kclskive

  GENVEJE            

QUICKLINKS            

SOCIALE MEDIER   

   
NYHEDSBREV
KONTAKT
PRESSE

         
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk