Fotoudstilling: Picture the Music

I januar måned kan besøgende i KulturCenter Limfjord opleve udstillingen Picture the Music. KCL slår dørene op til den omfattende fotoudstilling, som husets mange faste gæster og naturligvis andre interesserede kan opleve fra det nye år.

- Udstillingen Picture the Music er en vandreudstilling, som har været rundt i flere af landets kulturhuse og derfor mente vi, at det også var på sin plads, at den nu kommer til Skive, fortæller Anders Heegaard fra KCL.

Copenhagen Photo Festival, som står bag udstillingen, inviterede i årene 2014 til 2016 alle danskere til at fotografere deres musikoplevelser, og det er blevet til udstillingen Picture the Music, som samlet består af i alt 44 værker.

- Som kulturhus skal KCL favne bredt, og det gælder naturligvis også indenfor kunstens verden. Denne udstilling danner endda ring om hele KCL, eftersom mange af kunstnerne på billederne har gæstet huset, forklarer Anders Heegaard.

Udstillingen vil ligeledes indgå som en del af den store årlige kunstudstilling Kunst For Alle, der finder sted i weekenden 27. og 28. januar.

- Det var meget naturligt at lægge udstillingen i forbindelse med Kunst For Alle, der i år er flyttet til den nye Hal C. Fotoudstillingen Picture the Music bliver dermed indgangen til Kunst For Alle, så de mange kunstinteresserede besøgende får derved en ekstra sjov og meget spektakulær oplevelse, når de besøger vores kunstudstilling, slutter Anders Heegaard.

De tre kuratorer; Thomas Borberg, fotochef hos Politiken, Lucy Love, kunstner og musiker, samt Rasmus Ranum, foto agent og medstifter af Copenhagen Photo Festival, har udvalgt de 44 værker blandt omkring 2.700 indsendte fotos til Picture the Music.

Udstillingen kan opleves i KCL alle dage mellem 10.00 og 16.00 i januar måned. 

Hele januar måned

Gratis entré

 
 
 

Del dine oplevelser - #kclskive

  GENVEJE            

QUICKLINKS            

SOCIALE MEDIER   

   
NYHEDSBREV
KONTAKT
PRESSE

         
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk