Firmaaftaler

En lang række virksomheder i Skive Kommune har indgået en firmaaftale med KCL Badeland & Motion, hvor vi sammen kan tilbyde medarbejderne motion og en tur i badeland med rabat.

En firma-aftale med KCL Badeland & Motion er med til at holde personalet i form, styrke helbredet og musklerne så man bedre kan modstå de krav og belastninger, man stilles overfor i hverdagen. Motion er også med til at knytte tættere kollegiale bånd og styrke medarbejdernes forhold til arbejdspladsen, hvilket giver en større arbejdsglæde og forbedrer den vigtige trivsel i dagligdagen.

En motions firma-aftale med os er således en rabat-aftale, der har til formål at tilbyde motion til nedsat pris, for derved at opnå en nedsættelse af sygefraværet, forebyggelse af arbejdsskader og optimering af medarbejdernes fysiske velvære.

Vores erfarne instruktører står klar til at hjælpe dine medarbejdere med at komme i gang med en fornuftig og korrekt træning.

Den individuelle træning kan bl.a. være:

- Genoptræning
- Vægttab
- Bedre kondition
- Forebyggelse mm.
- men man kan også deltage på mange af vores hold 

RABAT-AFTALER

KCL Badeland & Motion har herunder indgået tre andre rabat-aftaler.

LO PLUS

Her gives der 15% rabat på enkeltbilletter og alle periode kort til medlemmer af LO-fagforbund, der er tilknyttet LO Plus ordningen.

ÆLDRESAGEN 

Her gives der rabat til Ældresagens medlemmer over 60 år. Der er aftalt rabat på 3 mdrs. kort og årskort.

SKIVE KOMMUNE

I et samarbejde med personaleforeningen ved Skive Kommune er der aftalt rabat på enkeltbilletter, 3 mdrs. kort og årskort.

Ønsker du at vide mere eller bestille billetter kontakt os på tlf. 36 93 90 70.

      Genveje

     
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk