Carpark North

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til marts, hvor Carpark North vender tilbage med deres eksplosive og energiske elektro-rock. Denne gang skifter trioen de traditionelle venues ud med koncertsale og spiller koncerter for et siddende publikum.

Når Carpark North i foråret gæster de største danske byer bliver det med en turné i nye omgivelser. Den danske trio besøger nemlig koncertsale, hvor et siddende publikum kan se frem til at blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal. 

Carpark North har siden det selvbetitlede debutalbum fra 2003 markeret sig som et af landets største bands. Siden har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv sommersinglen ’You’re My Fire’ med Nik & Jay og Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen.

Bandet har siden gennembruddet lagt Danmark og udland ned med storslåede koncertpræstationer, og de er nu klar med en omfattende forårsturné. Turnéen kommer som en naturlig forlængelse af forsanger Lau Højens deltagelse i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, mens trioen samtidig er i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017.  Så mon ikke, publikum får fornøjelsen at opleve nyt materiale på denne turné?

Support: In Lonely Majesty

Når Carpark North drager på danmarksturné i marts er In Lonely Majesty på scenen som support.

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du In Lonely Majesty. Bandet formår at kombinere det bedste fra de to verdener, ved at krydre grundidéerne fra den irske folkemusik med mere dybfølte rockmelodier. Dette smeltes sammen til en unik indiefolk-lyd med et stort internationalt potentiale.

Det hidtil ukendte danske band fra Skanderborg har gjort sig positivt bemærket i det store udland. Folk fra hele verden lytter med på førstesinglen ”Sing in the Dark”, men ingen i Danmark kender bandet til fulde endnu. Singlen er hørt hundredetusindevis af gange på musiktjenesterne.

Hør ”Sing in the Dark” her: https://www.youtube.com/watch?v=bhIY_TvzB4I

https://open.spotify.com/track/3OMA8lZokJdNw8SDgxdgZE

 

Lørdag 25. marts kl. 20.00

 

Pris

A: 380,- / B: 350,-

Køb billet

 

Bestil Show Buffet

 

Del dine oplevelser - #kclskive

  GENVEJE            

QUICKLINKS            

SOCIALE MEDIER   

   
NYHEDSBREV
KONTAKT
PRESSE

         
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk