The Show - A Tribute To ABBA


Publikum over hele verden kan se frem til en fantastisk aften, når THE SHOW kommer til din by for at fejre og ære ABBA og ABBA´s musik.

Det er flere årtier siden, at ABBA turnerede, men musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af THE SHOW – A tribute to ABBA.

I 2017 fejrer THE SHOW, at det er 45 år siden, at ABBA udgav deres første single “People need love”, og eventyret om de svenske popkonger og -dronninger begyndte. The SHOW er ikke bare endnu en billig look-a-like hyldest til ABBA.

Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

“En af de vigtigste ting, når man skal skabe en fuldendt version om ABBA, er at bruge svenske sangere, da de har en helt særlig accent, som er umulig at kopiere for andre. Vi går ikke på kompromis med noget, når vi skal genskabe den autentiske ABBA-lyd.” fortæller producent Kenneth Svoldgaard.”

Vi serverer en lækker Show Buffet fra kl. 18.00.

Torsdag 27. april kl. 20.00

 

Pris

A: 450,-

B: 400,-

Køb billet

 

Bestil show buffet

 

Del dine oplevelser - #kclskive

  GENVEJE            

QUICKLINKS            

SOCIALE MEDIER   

   
NYHEDSBREV
KONTAKT
PRESSE

         
KulturCenter Limfjord | Skyttevej 12, 7800 Skive  | Tlf.: 70 70 14 64 | info@kclimfjord.dk